• Blog posts

Voor de single sign-in licenties, spreken we niet meer over contract manager of software coördinator. Er moeten primaire en secundaire admin rollen worden toegewezen.

Er zijn enkele wijzigingen in de Autodesk-portal die helpen bij het organiseren en beheren van de licenties.

Voordelen van het gebruik van Teams zijn:

• Het organiseren van subscriptions op basis van bedrijfsonderdeel, contract of projecten
    • Het gescheiden houden van persoonlijke en zakelijke subscriptions
    • Snelle toegang tot meerdere teams

Klik HIER voor een goed overzicht voor het gebruik van Teams.

Klik HIER voor gedetailleerde informatie en instructies voor het aanmaken van Teams.

Klik HIER om te zien hoe u uw rapportage over het gebruik van de seats kunt beheren.

Ook is er een nieuwe rolverdeling binnen het account, dus het is belangrijk om rollen zo in te stellen dat u rollen en verantwoordelijkheden delegeert.

Zorg ervoor dat de toewijzing niet afhankelijk is van één persoon.  Klik HIER voor informatie over de verschillende rollen.

Indien er toch nog vragen en of opmerkingen zijn, bent u welkom contact op te nemen via

+31 (0)30307 2210 of stuur een e-mail naar sales@cadline.nl