• Blog posts

Wanneer u geen toegang heeft tot uw werkplek, kan de AutoCAD-webapplicatie u in een handomdraai redden. Ga gewoon naar web.AutoCAD.com met de browser Google Chrome - er is niets te downloaden of te installeren.

Log in de webapplicatie in met uw Autodesk ID (dezelfde ID als uw AutoCAD-abonnements-ID). Om eenvoudig een tekening op te slaan vanaf uw bureaublad tot aan de AutoCAD-webapps of mobiele apps, kunt u " Save to Web & Mobile " selecteren in het AutoCAD-desktop applicatie menu’s Save As opdracht. Omgekeerd kunt u door het selecteren van " Open From Web & Mobile”  in het App Menu's Openen de laatste tekeningen die zijn gemaakt of bewerkt op het AutoCAD-web of mobile app openen.

Houd in gedachten, je hebt niet alle tools...