• Blog posts

By John Van Rijn

Wat betekent dit voor je maintenance licenties?

Vanaf 14 januari 2020 wordt er geen technische ondersteuning en software-updates voor Windows 7 ter bescherming van je pc meer geleverd voor het product vanuit Windows Update. Microsoft raadt ten zeerste aan om vóór januari 2020 over te stappen naar Windows 10, om te voorkomen dat je in een situatie komt waarin service of ondersteuning nodig is en die niet langer beschikbaar blijkt te zijn.

Sommige oudere versies van Autodesk-producten zijn echter niet compatibel met Windows 10. Tevens zal Autodesk vanaf 31 augustus 2019 de ondersteuning stopzetten voor productversies 2010 en ouder.

Ruil daarom voor vrijdag 29 november oude permanente licenties in en ontvang een korting tot 20% op een 1- of 3-jarig Autodesk-abonnement op de Industry Collections en een brede selectie aan individuele producten. Zo krijg je weer toegang tot de nieuwste technologieën en bijhorende voordelen

Wil je meer informatie? Neem dan contact op via 030-3072210 of sales@cadline.nl en we nemen graag alle opties met je door.

Met vriendelijke groet,

Het Cadline team