• Blog posts

Deze meldingen worden bijgewerkt wanneer het ontwikkelingsteam van Autodesk het nodig acht om informatie te verstrekken over zaken, updates of problemen die van invloed kunnen zijn op uw InfraWorks project.

Huidige berichten 1-08-2019

• Traffic Simulation wordt nu lokaal berekend en vereist geen cloudcredits.
    • Dit najaar zal met de release van InfraWorks (2020.1) de Traffic Simulation niet meer beschikbaar zijn in oudere versies van InfraWorks.
    • Komende winter zal met de release van InfraWorks (2020.2) de Line Girder Analysis niet meer beschikbaar zijn in oudere versies van InfraWorks.
    • Installeer land specifieke content voor gebruik in uw modellen. De landenkits voor Autodesk InfraWorks zijn beschikbaar via de Autodesk Desktop App. Navigeer naar de sectie Mijn Updates van de Autodesk Desktop App om de landenkits te installeren.
    • InfraWorks ondersteunt BIM 360 Document Management accounts alleen die binnen Amerikaanse datacenters geconfigureerd zijn.
    • De InfraWorks Design Feed is buiten gebruik gesteld en is niet langer beschikbaar. Shared Views zijn beschikbaar in versies van InfraWorks die nieuwer zijn dan 2018.2

Bron Autodesk InfraWorks Home