• Blog posts

Autodesk zal haar BIM 360 Cloud Worksharing platform op 3 augustus 2019 updaten. Hiervoor zijn updates nodig voor Revit-installaties om verbonden te blijven met de modellen in de Cloud.

Autodesk zal de Secure Socket Layer (SSL) updaten met verbeterde Transport Layer Security (TLS).

De reden hiervoor is verbetering in MITM (man-in-the-middle), om aanvallen tijdens gegevensuitwisseling uit te sluiten. Tevens stopt op 3 augustus 2019 de ondersteuning van TLS 1.0 en TLS 1.1.

De beste oplossing om connectiviteitsproblemen te voorkomen is het downloaden en installeren van een nieuwere versie van de software via uw Autodesk Account of Autodesk Virtual Agent (AVA).

Als deze patches niet worden toegepast, kan dit leiden tot een onderbroken softwaretoegang en -connectiviteit.

Welke softwareversie moet worden bijgewerkt staat hier vermeld:

NB: Voor Revit Cloud Worksharing en Cloudmodellen voor Revit, kunnen extra updates nodig zijn.

Windows producten en versies

Mac-producten en versies

* Een patch is niet beschikbaar voor deze softwareversie

Linux products

Meer informatie: