• Blog posts

In navolging van onze recente aankondiging betreffende de investering van A2K Technologies in Cadline, zijn we enthousiast over de toegevoegde producten aan onze portfolio. Bijvoorbeeld de MTWO Enterprise Solution van RIB Groups voor bouwbedrijven.

Deze grensverleggende technologie zal het constructiemanagement transformeren. Met toegang tot meer dan 100 modules in de cloud combineert MTWO vertical cloud RIB's iTWO 5D BIM-technologie met Microsoft Azure in een bedrijfsoplossing voor ontwikkelaars, aannemers en eigenaren om hun digitale transformatie-reis te versnellen.

Richard Robertson, Business Development Director van Cadline: “We are excited to work together with A2K and the RIB team to continue to rapidly grow current solution sales and additionally to deliver one of the most advanced and future oriented cloud/AI based enterprise ERP solution to the Real Estate and Construction Industries in an age that requires construction leaders to develop and expand a mindset for digitization. We believe that with MTWO technology we can provide our customers with a solution, which is easy to implement and use to push the digitization and transformation of a whole industry.”

Meer informatie, toegang tot gedetailleerde inhoud en video's is binnenkort beschikbaar.

Mocht uw interesse al gewekt zijn, stuur dan een email naar MTWO@cadline.co.uk

Over de RIB Group

RIB Software SE is een innovator in de bouw- en constructie industrie. Het bedrijf creëert, ontwikkelt en biedt geavanceerde digitale technologieën voor bouwondernemingen en projecten in verschillende industrieën over de hele wereld. iTWO 4.0, het prestigieuse cloudgebaseerde platform van RIB, levert 's werelds eerste cloudtechnologie op basis van 5D BIM met AI-integratie voor bouwbedrijven, industriële bedrijven, ontwikkelaars en projecteigenaren enz. Met meer dan 50 jaar ervaring in de bouwsector, richt RIB Software SE zich op IT en engineering en wordt de pionier in bouwinnovatie, het verkennen en brengen van het nieuwe denken, nieuwe werkmethoden en nieuwe technologieën om de bouwproductiviteit te verbeteren. RIB heeft haar hoofdkantoor in Stuttgart - Duitsland en Hongkong, China, en sinds 2011 genoteerd aan de eerste standaard Frankfurt Stock Exchange. Met meer dan 1200 talenten op meer dan 30 locaties wereldwijd, richt RIB zich op het transformeren van de bouwindustrie naar de meest geavanceerde en gedigitaliseerde industrie van de 21ste eeuw.

Over A2K Technologies

A2K Technologies bevordert innovatie door het leveren van software- en hardware-oplossingen, consulting, training, ontwikkeling en managed services. Hun zeer bekwame en in de industrie ervaren medewerkers uit de sectoren architectuur, engineering, bouw, infrastructuur en productie, verbeteren de organisatorische capaciteiten van hun klanten, leveren resultaten op het project en onderscheiden zich van de concurrentie. Met een groot bereik in de hele Australië Nw-Zeeland-regio, heeft A2K strategische partnerships met vele grote leveranciers van software en hardware, waaronder Autodesk, Microsoft, Adobe, HP, Bluebeam, Ultimaker, Symantec en Citrix. A2K is een vertrouwde technologie-adviseur voor hun klanten geworden door de breedte en diepte van hun dienstenaanbod en technische expertise, hun commerciële flexibiliteit en een hoge mate van klantenservice en begrip.