• Blog posts

Door Anite Ramgi

Het pictogrammenu bevat componentsymbolen die u aan uw tekening kunt toevoegen. Voeg componenten toe door de schematische symbolen uit het raster te kiezen, of door te zoeken op het symbool .dwg in de browser.

Als u standaard op de browse knop drukt, wordt u automatisch doorgeleid naar de UserDataCache map in de Program Files in de C: driver.

Bij regelmatig gebruik van de browse knop, is het bekend dat na het herstarten van ACADE, de browse knop teruggaat naar de default locatie. Dit kan frustrerend zijn als je regelmatig terug moet gaan naar de gewenste map.

De gewenste map locatie kan worden ingesteld door het omgevingsbestand te bewerken. Vind onderstaande regel:

*WD_INSCOMPDLG,x:/some path/,to override starting path for INS SCHEM COMP browse button

Creëer een lijn en voer onderstaande in:

WD_INSCOMPDLG, C:\Users\anite.ramgi\Desktop\ACADE SYMBOLS

De rode tekst is het bestands-pad naar de gewenste locatie. In mijn geval heb ik het ingesteld op een map op mijn bureaublad genaamd ACADE-SYMBOLEN. U dient dit op de gewenste locatie in te stellen.