• Blog posts

De BIM 360 Docs iOS mobiele app zal officieel worden stopgezet en is vanaf 28 februari 2019 niet langer beschikbaar.

De Unified BIM 360 mobiele app ondersteunt end-to-end workflows van kantoor tot het veld - zowel documentbeheer als next-generation functionaliteit voor veldbeheer. Het is niet nodig om met twee verschillende apps te jongleren - alle essentiële functionaliteiten zijn beschikbaar in de uniforme BIM 360-app.

Wat moet je doen: ga naar de Unified BIM 360-app en download deze vanuit de AppStore of Google Play.

(Opmerking: Android-gebruikers wijzigen niet, omdat de Android-app BIM 360 altijd Documenten en Field-functionaliteit ondersteunt).