• Blog posts

Als alternatief voor het maken van een volledige rendering met de Inventor Studio Tools of een externe applicatie zoals 3D Studio Max, volgen hier een paar tips om meteen meer realisme op het scherm te zien. In dit voorbeeld hebben we gekozen voor een gegoten metalen onderdeel waarbij de vlakken door middel van een machinale bewerking afgewerkt zijn.

Algemene set-up tips:

• Stel een geschikt basismateriaal in voor het model.

• Selecteer vervolgens de individuele vlakken (gebruik de CRTL-knop om meerdere vlakken tegelijk te selecteren) en klik met de rechtermuisknop om de aanpassingen van de geselecteerde vlakken te wijzigen.

• Stel de gewenste schaduwen en reflecties in.

• Indien u een afbeelding (jpg, png, enz.) wilt exporteren, selecteer dan het gewenste file-formaat via ‘Save Copy As’ en selecteer de gewenste resolutie via de Option-knop.