• Blog posts

Uitdaging:

Wanneer u een pipe network wilt maken, via create design, set pipe network partslist. Maar als je kijkt bij het pijltje omlaag om de leiding te maken, staan hier niet alle leidingen weergegeven. Hoe dan verder.

Oorzaken:

Catalogus pipe network verwees naar een andere leiding en structuur catalog.

Oplossing:

1. Uitvoeren op de Command Line PARTCATALOGREGEN

Geen oplossing!

1. Klik op het tabblad HomeCreate Design panelSet Pipe Network Catalog
    2. Klik in het dialoogvenster van het pipennetwork op het mappictogram om naar de locatie van het pipe-network te bladeren. Dit is de bovenliggende map met alle onderdelennetwerk catalog. Deze map bevat bijvoorbeeld submappen voor imperial en metrische buizen en structuren.

Het standaard onderdeel catalogus locatie is C:\ProgramData\Autodesk\C3D (versie) \enu\Pipes Catalogus.

1. Selecteer de gewenste map en klik op openen.
    2. Klik op OK om de wijzigingen in dit dialoogvenster op te slaan.
    3. Uitvoeren op de Command Line PARTCATALOGREGEN

Bron 44.png