• Blog posts

Het Cloudplatform “Next Gen BIM360” blijft zich steeds ontwikkelen. Er worden hier steeds meer functies aan toegevoegd.

De afgelopen maand waren dit de volgenden:

BIM360 Design Collaboration:

• Via toolbar toegang tot de content browser voor het bekijken van sheets en 3D views.
    • Project Model Filter mogelijkheden op levels, team of fases
    • Toegang tot resultaten van veranderingen
    • Admin: verbeterd gedrag bij wijzigen of het verwijderen van mappen in documentmanagement

BIM360 Project Management:

• Export van RFI detailed report naar pdf
    • Export van Submittal package detailed report naar pdf
    • Export van Submittals registry report naar pdf
    • Import van Submittal item van Excel
    • Uitbreiding rechten RFI’s Manager – mogelijkheid tot veranderen Titel en Vragen bij Open status
    • E-mail notificatie wijzigingen RFI’s naar co-reviewers en distributielijst
    • RFI’s “Attachments” tab
    • Uitbreiding Submittal naar verschillende formaten
    • Toevoeging notitie aan “Reviewed” en “Reviewed as Noted”

BIM 360 Model Coordination

Heeft nu een conceptomgeving van shared coordination. Dit geeft jou een bruikbare voor het “clashen” van modellen. Ook in sub mappen geplaatste modellen worden meegenomen in de clash check.

Bron:

https://www.cadlinecommunity.co.uk/hc/en-us/articles/360000043057-BIM360-Next-Gen-Update