• Blog posts

Civil 3d:

DWGPREFIX

Wil je weten welk bestand je waarvandaan hebt geopend, c:\schijf of network?

Typ dan het volgende commando op de commandoregel: DWGPREFIX

Met dit commando wordt weergegeven waar jij het bestand hebt geopend (read-only).

CgADist

Altijd een lengte willen weten van verschillende objecten, maar geen rekenmachine bij de hand.

Typ dan het volgende commando op de commando regel: CgADist

Met dit commando kun je verschillende lengten invoeren of klikken in het bestand.

Je lengte wordt weergegeven maar ook je totaallengte.

InfraWorks:

Code set style

Wil jij je Civil 3d corridor presenteren in InfraWorks, maak dan gebruik van code set styles

Met de code set style controleer je de weergave van points, links en shapes van een Civil 3D corridor.

Wanneer je code set style koppelt aan een rendermateriaal, worden deze ‘links’ als coverage areas geïmporteerd in InfraWorks.

Eenmaal in InfraWorks worden deze elementen weergegeven, inclusief het toegekende materiaal, precies zoals je hebt ingesteld.

Natuurlijk kun je deze achteraf altijd nog wijzigingen in je properties.

Wil je meer weten, hou deze blogsite in de gaten of neem contact op met Cadline!