• Blog posts

Inventor 2017.4 is een update voor Subscription klanten dat het mogelijk maakt om met anderen samen te werken die al Inventor 2018 gebruiken.

AnyCAD voor Inventor

Refereer aan toekomstige (nieuwere) Versies van Inventor Part en Assembly Files.

U kunt nu met anderen samenwerken die Inventor-versies gebruiken die eerder of later verschenen zijn dan uw versie. Dit werkproces wordt AnyCAD voor Inventor genoemd.

Vanaf Inventor 2017 kunt u nieuwere (toekomstige) Inventor part and assembly files refereren in een oudere versie van Inventor. Bijvoorbeeld kunt u nu een Inventor 2018 part file refereren naar Inventor 2017.

U dient Inventor 2017.4 (alleen voor Subscription klanten) geïnstalleerd te hebben om gebruik te kunnen maken van de 2018 Inventor bestanden. 2017.4 kan (alleen Subscription klanten) gedownload worden via de Autodesk desktop app vanaf: https://manage.autodesk.com.

Gebruik het Open-, Place- of Derive-commando om een referentie te creëren naar een toekomstige versie van een Inventor Part of Assembly.

Migratie: Als u de file opent (Open) of opslaat (Save) in een nieuwere versie van Inventor (of de Task Scheduler gebruikt om bestanden te migreren met referenties naar toekomstige versies) zullen de toekomstige versie referenties gemigreerd worden naar standaard Inventor Place and Derive relaties.

Bekijk het Autodesk Helpbestand voor meer over deze geweldige nieuwe functie.